Филтри UFI

Италианската компания UFI FILTERS s.p.a. се нарежда сред европейските и световни лидери в производството на филтри за автомобилостроенето. Предлагат богат асортимент и отлично качество, съчетани с атрактивни цени. Над 40 автомобилни производители начело с IVECO използват филтрите UFI за първоначално вграждане.
UFI FILTERS s.p.a. предлага маслени, въздушни, горивни и филтри със специално предназначение. Качеството, използваните материали и производствена технология за филтрите за след гаранционно обслужване са същите както при тези за първоначално вграждане.

Благодарение на нови технологии и разработки, UFI произвежда филтриращи системи от най-високо ниво. Инжинерния отдел на UFI FILTERS предава своя опит в оригиналното вграждане на афтърмаркет продуктите, за да осигури отлично качество за всеки оригинален филтър. UFI Group произвежда приблизително 60 милиона филтри годишно и наскоро представи над 150 нови каталожни продукта за следпродажбено обслужване, за да гарантира ефективното покритие на разнообразния автопарк от превозни средства.

UFI предлага голям избор от маслени, въздушни, горивни филтри и филтри за купе.В гамата са включени филтри за автомобили, камиони, селскостопански и строителни машини. Гамата на UFI покрива 95% от действащия автопарк от превозни средства в Европа.

UFI прилага водещите нови и иновативни технологии, за да произведе маслени филтри, който да осигурят цялостно предпазване на работата на двигателя. Редовната смяна на масления филтър е неизменна част от грижата за двигателя, а високото качество на филтър гарантира и чистота на маслото.

Дизеловите филтри на UFI осигуряват най-висока степен на защита и най-добра работа на двигателя. Използването на уникални иновативни филтърни материали гарантира безопасността на инжекторите и впръскващата помпа. Патентованите филтри на UFI H2O и WATER ELIMINATOR осигуряват най-високото възможно ниво на отделяне на водната утайка от горивото (до 95%) и имат отличен филтриращ капацитет. Технологията на UFI се предлага на пазара както за „комън рейл“ системи, така и за съвременни дизелови двигатели за автомобили, камиони и търговски превозни средства.

Бензиновите филтри на UFIнапълно покриват изискванията на най-съвременните и технологично развити двигатели, които изискват висок дебит и дълъг интервал от смяна до смяна. Гамата от бензинови филтри включва повече от 300 референции за най-доброто покритие на нуждите на пазара.

Въздушните филтри са ключов компонент за живота на автомобила. Те пречистват въздуха, който преминава към цилиндрите и предпазва двигателя от мръсотии (прах, пясък и т.н.), които могат да запушат инжекторите и да променят дебита на гориво, което води до загуба на мощност и по-голям разход на гориво.

Въздушните филтри на UFI за автомобили, камиони и търговски превозни средства постигат изключителни нива на пречистване и предпазват двигателя от корозия, като по този начин намаляват разходите за поддръжка.

Филтри купе UFI

Главната функция на филтъра за купе е да предпазва от замърсители (прах, полен, изгорели газове, бактерии и т.н.). Филтрите за купе на UFI са направени от не-вълнени синтетични материали или не-вълнени материали, комбинирани с активен въглен. Те имат среден капацитет на възпиране на частици над 90%, което осигурява драстично подобрено качество на въздуха и комфорт в автомобила, дори и в екстремни климатични условия.

Гамата филтри за купе на UFI разполага с повече от 200 каталожни номера и продължава да расте, за да може да постигне пълно покритие на действащия автопарк от превозни средства.