Датчици ABS - Ate

Решения от лидера на пазара

ABS и ESP се превърнаха в стандарт в Европа за новолицензираните превозни средства. Ние предлагаме интелигентни сензори с най-високо качество както тези за оригинално вграждане от известни производители на автомобили.С продажби от над 100 милиона ABS сензорaAte са измежду водещите доставчици на тези сензори в Европа.

Широка гама

ABS сензорите предоставят данни на системите за стабилност на превозното средство; за управление на двигателя и на контролера на скоростната кутия. Следователно те имат важен принос за безопасността на превозното средство, за по-доброто поведение на пътя, по-голям комфорт, по-малка консумация на гориво и ниско отделяне на емисии.

Характеристики и функции на активните ABS сензори

Сензорите за движение на колелата  могат да заменят отделните сензори за скорост  и сигналите им могат да бъдат използвани от други системи, като парктроник и навигация. Измерването на скоростта на въртене е базирано на AMR* ефекта. Когато са комбинирани с нтегрирана обработка на информация, функционалността на активните сензори надминава простотоизмерване на скорост:

  • Детекция на посоката на въртене.
  • Измерване на скоростта до спиране.
  • Проследяване на интервали.
  • Големи интервали с големина до 4,5мм.
  • Моментно състояние.
  • Стандартизиран VDA протокол на данните.

Нашите услуги

Аteпредлага увеличаваща се гама от ABS сензори. Те се използват в цяла Европа в частния автомобилен сектор за стари и нови превозни средства,като гамата включва както пасивнитака и активни колесни сензори.

AMR* - Anisotropic Magnetoresistance Effect