Обучения Knorr Bremse 2022г.

 

Здравейте колеги,

По - долу ще откриете детайлна информация за провеждането на специализираните технически обучения на Knorr Bremse за 2022г.

Основно обучение за пневматични системи – PSBT 30-31 Май 2022г

Въведение в експлоатацията, техническите характеристики и изискванията за обслужване на въздушни системи, подсистеми (сервизна спирачна система, паркинг спирачна система, въздушно захранване и модули за подготовка на въздуха, спомагателни устройства – например въздушно окачване, работа на съединителя) на търговски превозни средства и камиони.

Обучение за електронни системи при ремаркета – TEST 13-14 Юни 2022 г.

Въведение в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните ремаркета (ABS – анти-блокираща спирачна система; EBS – електронна спирачна система; iLvl – интелигентен контрол на нивото; TPMS – система за следене на налягането в гумите) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика ECUtalk.

Обучение електронни системи при Камиони и Автобуси – TBEST 17-18 Октомври 2022г

Въведение във версиите и принципите на действие на пневматичните дискови спирачки. Представяне на ремонта на всеки тип дискови спирачни апарати с използването на специалните сервизни инструменти на Knorr-Bremse.

Обучение пневматични дискови спирачни системи – ADBT 21 Ноември 2022 г.

Въведение в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (ABS – анти-блокираща спирачна система; EBS – електронна спирачна система; ELC – електронен контрол на нивото; EAC – електронно управление на въздуха) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика NEO Green.

Допълнителна информация за провеждането на курса:
Брой участници мин.10-макс.20 души
Такса 100евро на ден
Всяко обучение е с продължителност два дни освен (Обучение пневматични дискови спирачни системи - ADBT) ,което ще се проведе в един ден.

Местата за провеждане на всяко от обученията са ограничени - 20души.
Всички технически обучения ще бъдат проведени в център за обучения на Knorr-Bremse на адрес: Град Сливница, ул. “Хан Крум“ № 1А
Регистрирайте вашия интерес за обученията на https://kbtraining.hu/en/homepage-angol/  или се свържете с : Тихомир Тодоров – 0887 18 88 01
 

Още новини