KNORR-BREMSE - ТЕХНИЧЕСКИ ОБУЧЕНИЯ ЗА 2020 ГОДИНА

Програма на техническите обучения на Knorr Bremse за 2020г,които ще се проведат в България и кратко разяснение относно темите на обученията.

 

Пролетен график на обученията:

Ще започнем с базово обучение "Pneumatic Systems Basic Training - PSBT - Slivnitsa", което ще включва основните пневматични системи и техните отделни компоненти, които "Knorr-Bremse" предлага на пазара от дълги години. При по-голямата част от производители на товарни автомобили, автобуси и ремаркета системите на "Knorr-Bremse" са утвърдени като стандарт за сигурността и безопасността на пътя. По-време на обучението ще разясним основните пневматични инсталации и работата на всеки отделен пневматичен клапан използван за изграждането им. Обучението ще се проведе на 18-19 Май 2020.

Ще продължим с обучение за напреднали "Training on the Electronic Systems of Trailers - TEST - Slivnitsa", което ще включва детайлна информация за електрическите и пневматични инсталации включени в новото поколение "EBS" системи за ремаркета "TEBS-G2 family". Работа с диагностичната екипировка на "Knorr-Bremse" за ремаркета, детайлна информация относно провеждането на диагностика на ремаркета, откриване и отстраняване на проблеми/неизправности в "EBS" системата в следствие на диагностиката. Ще проведем презентация на диагностичният софтуер на по-високо ниво приложена на демо макет оборудван с последно поколение интелигентни системи на Knorr-Bremse единствен по рода си в България. Обучението ще се проведе на 25-26 Май 2020.

Есенен график на обученията:

Третото обучение "Truck and Bus Electronic Systems Training - TBEST -  Slivnitsa" ще включва информация относно системите, който се вграждат в товарни автомобили и автобуси като "EBS 7, EAC 2, EAC 2.5, ELC, New Clutch Compressor". Участниците ще бъдат въведени в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (ABS – антиблокираща спирачна система; EBS – електронна спирачна система; ELC – електронен контрол на нивото; EAC – електронно управление на въздуха) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика NEO Green. Обучението ще се проведе на 5-6 Октомври 2020.

Четвъртото обучение "Pneumatically Operated Disc Brake Training - ADBT - Slivnitsa" ще включва детайлна информация за устройството и принципа на работа на всички видове спирачни апарати на "Knorr-Bremse". Ще бъдат разяснени основните похвати и техники за ремонт на спирачните апарати, чрез използването на специалният инструмент за ремонт на апарати на "Knorr-Bremse". Участниците ще имат възможността да ремонтират демо апарати по-време на обучението и да научат някой нови техники. Обучението ще се проведе на 12 Октомври 2020.

Важно: Относно датата на регистрация на участниците в серията от обучения.

Цената на обученията варира според датата на регистрацията на участниците от 80 до 120 евро без ДДС на ден за участник.
- Ранно записване 30 дни преди датата на обучението = 80 евро;
- Стандартно записване не по-малко от 10 дни преди датата на обучението = 100 евро;
- Късно записване по-малко от 10 дни преди датата на обучението = 120 евро.

 

Сайт за регистрация на участниците в обучението: Knorr-Bremse registration site (Сайта за регистрация вече е активен: http://kbtraining.hu/en)!

Всяко обучение е с пордължителност два дни освен последното "Pneumatically Operated Disc Brake Training - ADBT - Slivnitsa", което ще бъде един ден. Местата сa ограничени до 20 души за всяко обучение.

Всички технически обучения ще бъдат проведени в центъра за обучения на адрес:
Град Сливница, ул.Хан Крум 1А
https://goo.gl/maps/3tX6EZpFziugyV6u7

За повече информация може да се свържете с колегата:
Тихомир Тодоров: 0887 18 88 01

 

Още новини