Кампания Schaeffler

Кампании на Schaeffler REPXPERT: Който купува Schaeffler, печели. 

Работите ли с ремонтните решения от INA? Имаме добра новина за вас. Можете да спечелите подаръци с марка Schaeffler само чрез монтаж на тези продукти и регистриране на бонус точките от техните кутии във вашия REPXPERT акаунт. Можете да получите един от 50 Schaeffler чадъра, 30 преносими външни батерии, а 10 от вас ще получат мащабен модел на рали автомобил!

 

Правила

По-лесно е, отколкото си мислите!

1. Купете ремонтно решение INA Timing belt KIT + WP, което включва бонус талон REPXPERT от оторизираните дистрибутори на Schaeffler в България.

2. Отидете на REPXPERT, регистрирайте се/ влезте и въведете бонус точките от продукта.

3. Регистрирайте минимум следния брой бонус точки и получете подарък:

3300 точки = брандиран Schaeffler чадър
4200 точки = Schaeffler преносима външна батерия
5400 точки = мащабен модел на рали автомобил
След като потребителят достигне необходимият брой бонус точки (3300, 4200 или 5400) по време на промо периода, получава съответната награда автоматично. Всеки автосервиз (1 регистриран акаунт) има право само на 1 награда. Не е възможно, например да комбинирате точки от други продукти или да се правят комбинации с наградите.

4. Изчакайте, докато обработим информацията за точките на потребителите от нашата система. На спечелилите ще бъдат изпратени награди автоматично, веднага, след като резултатите са готови.

5. Ще се погрижим победителите да бъдат уведомени и наградата да бъде доставена! Проверете дали вашите данни за контакт на REPXPERT https://www.repxpert.bg/bg/account/user   са актуални и сте съгласни с обработка на данни и комуникация с клиентите на Schaeffler REPXPERT, което ще ни позволи да ви изпратим наградата.

Как да регистрирам REPXPERT точките?

• Всичко, което трябва да направите, е да въведете кодовата последователност на бонус талон в раздела на вашия профил на REPXPERT. Моля, имайте предвид, че само автосервизи (= потребители, регистрирани като автосервизи) имат достъп до бонус програмата REPXPERT.

• За да въведете кодовете, влезте в REPXPERT. Тук кликнете върху оранжевия бутон под снимката на вашия профил и въведете 12-цифрения код от талона. Друга възможност е да използвате мобилното приложение REPXPERT и да сканирате бонус купоните там. Лесно е.

• Бонус точките могат да се използват и за безплатно изтегляне на техническа информация от базата данни REPXPERT TecRMI при търсене в каталога (не се притеснявайте, ако използвате точките си в базата данни TecRMI. Тези точки остават валидни в кампанията).

• Обърнете внимание, че всички точки във вашия акаунт ще изтекат след 365 дни при пълна неактивност от ваша страна (= без допълнителни регистрации на купони, без покупки в TecRMI).

Посетете https://www.repxpert.bg/bg/BG-campaign-1  за повече подробности или се свържете директно с нас. 

Още новини