Магазин Бургас

Адрес: 
гр. Бургас ПЗ СЕВЕР – бивше предприятие "РОПОТАМО"
телефон: 
056/ 812 365, 812 366, 056/ 848 022 GSM: 0878/ 540792, 0886/ 646655, 0878/ 540 781, 0878/ 540 791
e-mail: 
bourgas@tech-co.net
bourgas2@tech-co.net
факс: 
056/ 866467
Работно време: 

Понеделник - Петък - 08,30 - 18,30 часа
Събота - 09,00 - 13,30 часа
Неделя - Почивен ден