Благоевград

Адрес: 
гр. Благоевград, ул. Георги Попов №2 - Промишлена зона
телефон: 
073/ 88 17 41
0887 63 99 26
0878 22 34 97
0888 44 11 73
e-mail: 
blagoevgrad@tech-co.net
Работно време: 

Понеделник - Петък - 08,30 - 18,30 часа
Събота - 09,00 - 15,00 часа
Неделя - Почивен ден